sisäpuhdistus

Auton sisäpuhdistus

Auton sisätilat ovat tärkeä tekijä autossa viihtymisen kannalta. Jos auto on sisältä puhdas, autolla on huomattavasti mukavampi ajaa.

Auton sisäpuhdistus aloitetaan imuroimalla roskat pois ja pyyhkimällä liat ovista, ikkunoista, penkeistä ja kojetaulusta. Sisäpuhdistuksen yhteydessä pestään myös jalkatilan kumi- tai kangasmatot. Jos auton sisätiloissa on epämiellyttävää hajua, voidaan auto otsonoida hajun poistamiseksi. Tätä ennen hajun lähde tulee kuitenkin poistaa puhdistamalla sisätilat.

Penkkien pesu viimeistelee auton sisäpuhdistuksen

Kangaspenkit pestään tehokkaalla pesuaineella ja harjalla. Huuhtelu tapahtuu pesevällä imurilla, joka suihkuttaa vettä penkkeihin ja samalla imuteho nostaa lian syvältä pehmusteesta ja imee sen pois. Tämä toimenpide toistetaan niin monta kertaa, että penkit ovat puhtaat. Nahkapenkit pestään niille tarkoitetuin ainein ja välinein. Nahkojen suojaksi on saatavilla erilaisia suoja-aineita mutta usein niiden käyttö auton penkeissä ei ole pitkäkestoista.

 Pestyt pinnat on syytä suojata asianmukaisilla tuotteilla. Muovipinnoille suosittelemme uv- suojaa sisältävää muovihoitoainetta. Kangaspenkeille kuin myös kangaskatoille on saatavilla suoja-aineita ja ne katsotaan tapauskohtaisesti.

auton penkkienpesu, auton sisapuhdistus
sisapuhdistus, penkinpesu