tietoja meistä

RiihiDetailing on vuonna 2019 perustettu kotkalainen autonhoitoalaan erikoistunut yritys. Yritys on perustettu vuosien harrastustoiminnan muodossa tapahtuneen intohimoisen autonhoitoon paneutumisen tuloksena. Ammattitaitoa ja kokemusta on siis vuosien varrella kertynyt yrityksen nuoresta iästä huolimatta. Toiminta-ajatuksenamme on tarjota parasta mahdollista palvelua autonhoitoon Kotkassa, niin asiakaspalvelun, ammattitaidon kuin työn lopputuloksen kannalta tarkasteltuna. Emme edes yritä olla seudun nopein tai halvin autonhoitoalan yritys. Keskitymme sen sijaan asiakkaan autoon aina yksilöllisesti ja varaamme työn suorittamiseen riittävästi aikaa, jotta lopputulos kestää tarkemmankin tarkastelun.

riihidetailing, yrittaja, autonhoito

Tavoitteenamme ei ole vain puhdas auto ja nopeasti hankittu lyhytkestoinen kiilto, joka asiakkaan silmää autoa noutaessa miellyttää, vaan jotain enemmän. Enemmän siinä mielessä, että emme suhtaudu autoon nopeasti vaihtuvana työsuoritteena, vaan paneudumme jokaiseen autoon samalla intohimolla ja innostuksella kuin vuosia sitten ensimmäisiä autoja kiillotettaessa. Sen lisäksi, että asiakas on tyytyväinen lopputulokseen, haluamme myös itse olla ylpeitä jokaisesta tekemästämme työstä. Pyrimmekin siis aina täydellisyyteen, sen rajoissa mitä asiakkaan kanssa työn sisällöstä olemme sopineet. Tämä koskee niin auton peruspesua, vahausta kuin kolmivaiheista kiillotusta keraamisen pinnoitteen asennuksineen. Palvelutasomme ei myöskään vaihtele sen mukaan onko käsittelyssämme näyttelyauto, premium-auto tai jokapäiväinen käyttöauto.

Keskitymme ja panostamme yrityksen toiminnassa aidosti laatuun, sekä asiakasta ja tekijää miellyttävään lopputulokseen. Tästä syystä yrityksemme ei toimi minkään autoliikkeen myyntifixaamona, vaan kaikki työsuoritteemme kestävät tarkemmankin tarkastelun. Kerromme myös rehellisesti käyttämiemme aineiden ominaisuuksista ja kestosta, emmekä yritä myydä asiakkaalle hänen tarpeisiinsa sopimatonta palvelua hienoilla myyntipuheilla. Räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan autonhoitopaketin, ja saat käsittelyn yhteydessä aina meiltä mukaan myös autonhoito-ohjeet, joilla autosi pysyy puhtaana ja kiiltävänä mahdollisimman pitkään. Käytämme itse testaamiamme laadukkaita ja vain ammattikäyttöön suunniteltuja tuotteita. Ymmärrämme kuitenkin, koska kyseessä on 100% ihmisten tuottama palvelu, että aina on mahdollisuus inhimilliseen virheeseen tai tuotteessa olevaan laatuvikaan. Tästä syystä palvelemme asiakkaita täydellä tyytyväisyystakuulla, ja tarvittaessa hoidamme ajoneuvosi kuntoon takuutyönä.

Olemme oikea vaihtoehto sinulle silloin, kun haluat autollesi parasta! Palvelemme sinua ja autoasi erinomaisella hinta-laatusuhteella ja tyytyväisyystakuulla.

Antti Riihimäki
Yrittäjä