muut palvelut

Monipuoliset palvelut kaikkiin autonhoitosi tarpeisiin

Tutusta alla tarjoamiimme autonhoidon palveluihin ja ota yhteyttä sopiaksemme juuri sinun autollesi parhaan palvelupaketin.

lasipinnoitus, tuulilasin pinnoitus
Lasien pinnoitus

Tuulilasin ja muut lasipinnat voidaan myös suojata pinnoitteella. Tämä vähentää pyyhkimien ja lasinpesunesteen käytön tarvetta kun vesi poistuu jo pienissäkin vauhdeissa itsestään lasista. Tuulilasisi pysyy siis pidempään kunnossa kun pyyhkimet eivät kuluta pintaa.

ajovalojen kiilltus, umpioden kiillotus, umpioiden hionta
Umpioiden kiillotus

Umpioiden kiillotus sisältää meillä monivaiheisen hionnan, jolla vanha uv-suoja saadaan poistettua. Tämän jälkeen umpiot myös kiillotetaan monivaiheisesti sekä niihin asennetaan uusi uv-suoja.

otsonointi, sisapuhdistus
Otsonointi

Otsonointi on tarkoitettu auton epämiellyttävien hajujen poistoon (mm. tupakanhaju, home, oksennus). Otsonointia ennen hajun lähde tulisi poistaa, jotta otsonoinnista saisi kaiken hyödyn (eli sisustan/penkin pesu).

Moottoritilan pesu

Moottoritilan peseminen ehkäisee sähköhäiriöiden syntymistä. Konetilaan kertyy runsaasti hiekkaa ja muuta roskaa. Moottoritila puhdistetaan liuottimien avulla. Moottorinpesu tapahtuu aina asiakkaan omalla vastuulla.

riihidetailing, muut palvelut
Muut tuntityöt

Esim. teippien irrotukset tai koiran tms. karvojen poistot sisäpuhdistuksen yhteydessä. Poistamme mainosteippaukset sopivin työkaluin ja liimanpoistoaineilla. Mahdolliset teippausten jättämät värierot on tasoitettavissa kiillottamalla.

auton nouto, auton palautus, muut palvelut
Auton nouto ja palautus

Halutessasi noudamme ja palautamme autosi palvelun yhteydessä. Maalipinnan kiillotuksen ja keraamisen pinnoitteen asennuksen yhteydessä auton nouto/palautus sisältyy palvelun hintaan.